Musiikki

Bändileiri

Bändileiri on järjestetty Puolangalla heinä-elokuun vaihteessa jo yksitoista kertaa. Vuosittain leirille saapuu yli 100 osallistujaa aina Helsingistä Utsjoelle asti. Leirin ammattitaitoiset opettajat tulevat pääsääntöisesti Helsingin seudulta.

Leirin järjestäjänä on Puolangan Tanssimusiikin Ystävät ry ja Puolangan kansalaisopisto, yhteyshenkilö on Erkki Rimpinen, puhelin 0400 884230 tai 044 720 0249. Lisätietoja voi kysyä myös sähköpostitse osoitteesta bandileiri@gmail.com

Bändileirin kotisivut

Kainuun musiikkiopisto

Kainuun musiikkopisto järjestää Puolangalla monipuolista musiikinopetusta, taiteen perusopetusta, noin kymmenelle oppilaalle.

Musiikkiopiston kotisivut

LankaFest 

LankaFest on rock- ja heavy-musiikkiin keskittynyt festivaali, joka on järjestetty Puolangalla jo vuodesta 2010 asti. Vuonna 2010 tapahtuma toteutettiin koulukeskuksen liikuntasalissa neljän paikallisen bändin voimin. Jo ensimmäisenä vuotenaan festivaali saavutti niin suuren suosion, että vuonna 2011 se päädyttiin siirtämään ulos Keskipisteen puistoon ja bändejä oli esiintymässä kahdeksan. Heinäkuussa 2014 festivaali järjestettiin ensimmäistä kertaa kaksipäiväisenä ja vuonna 2015 myös lavoja oli kaksi. Festivaalin kävijämäärä on ollut huimassa nousussa ja viime vuonna kävijöitä oli jo lähes 800.

LankaFestin kotisivut

Puolangan Tanssimusiikin Ystävät ry

Yhdistyksen puheenjohtaja on Tero Kähkönen, puh. 040 524 2186. Yhteistyössä kunnan kanssa järjestetään heinäkuussa joka torstai Torstaitori ja tanssit.