Sivistysjohtajan tervehdys

Aloitan työni Puolangan kunnan sivistysjohtajana tänään 1.10.2018. Virkaani kuuluu sivistystoimialan johtamisen lisäksi kansalaisopiston rehtorin tehtävät. Puolangan kunnan sivistystoimialaan kuuluvat varhaiskasvatus, perus- ja lukiokoulutus, kansalaisopisto, nuorisotyö, liikunta, kirjasto- ja kulttuuritoimi. Sivistysjohtajana vastaan myös kunnan viestinnästä ja tiedottamisen järjestämisestä.

Olen muuttanut Puolangalle viime viikolla Kankaanpäästä, jossa toimin musiikkiopiston rehtorina viimeiset 11 vuotta. Puolankalaiset ovat ottaneet minut lämpimästi vastaan, kiitos siitä. Olen ehtinyt jo tutustua mm. kansalaisopistoon, kirjastoon ja kouluun. Olen käynyt myös Paljakassa ja tietenkin Hepokönkäällä. Ensivaikutelmani kunnasta on erittäin positiivinen: luonto on upea ja ihmiset mukavia. Uutena sivistysjohtajana ja kuntalaisena voin todeta, että Puolangalla on hienot puitteet asua, tehdä töitä, opiskella ja harrastaa.

Olen unkarilaissyntyinen, vuodesta 1991 Suomessa asuva ja työskentelevä musiikin pedagogi (MUK) ja tradenomi (YAMK). Polkuani sivistysjohtajaksi voisi luonnehtia tavalliseksi, koska siihen on mahtunut niin opettajan, sivistys- ja vapaa-aikatoimenjohtajan kuin rehtorinkin työvuodet. Opiskelu on kuulunut elämääni lähes aina.

Haluan hyödyntää työkokemukseni ja osaamiseni Puolangan sivistystoimen kehittämisessä yhdessä kunnan johdon, päättäjien ja työntekijöiden kanssa. Tarkoitukseni on kehittää koko sivistystoimen palvelukenttää tasaisesti. Pyrin avoimuuteen ja aktiiviseen tiedottamiseen, joten olkaa rohkeasti yhteydessä minuun!

Anna Major

sivistysjohtaja

puh. 044 7200 239

anna.major@puolanka.fi