Uutta Finna-verkkokirjastossa
Voit nyt muuttaa itse osoitetietosi ja tapaa, jolla kirjasto lähettää muistutuksia ja noutoilmoituksia. Muutokset tehdään sisäänkirjautumisen jälkeen Omat tiedot-valikosta.
Verkkokirjastosta löytyy nyt myös Lainahistoria-ominaisuus, jolla voit selata omia lainojasi. Lainahistorian tallentamisen saa käyttöön, kun valitset Oma tili > Omat tiedot > Kirjaston ylläpitämät henkilötiedot > Lainaushistorian säilytys > Aina. Lainahistorian tallennus on oletuksena pois päältä. Lainahistoria alkaa kertyä, kun lainoja palautetaan. Kukaan muu ei näe lainahistoriaasi. Jos olet käyttänyt lainahistoria-toimintoa vanhassa verkkokirjastossa, palvelu toimii normaalisti Finna-verkkokirjastossa eikä sitä tarvitse ottaa erikseen käyttöön.
Vanha verkkokirjasto poistuu käytöstä 1.1.2021. Kaikki vanhaan verkkokirjastoon tallennetut tiedot poistuvat. Kirjasto suosittelee Oma hylly -toimintoa käyttäneitä asiakkaita siirtämään teokset Finna-verkkokirjaston Suosikit-listoille
Ohjeet löytyvät täältä: https://kainet.finna.fi/Content/help-favorites


Muista hyvät hygieniakäytännöt ja turvavälit kirjastossa asioidessasi. Asioi kirjastossa vain täysin terveenä.

Myös turhaa kirjastotiloissa viipymistä on syytä välttää. Suosittelemme lainausautomaatin käyttöä.

Lehtilukusali on käytössä ja sieltä on vähennetty istumapaikkoja.

Asiakaspalveluaikaan on käytössä yksi tietokone välttämätöntä asiointia varten. Tietokone puhdistetaan jokaisen käyttäjän jälkeen. Omatoimiaikana koneet eivät ole käytössä.

Voit asioida kirjastossa edelleenkin puhelimen ja sähköpostin välityksellä!


Ohjevideoita kirjaston e-materiaalien käyttämiseen.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLU_zfQB-x2VVwexMBQuQeQTCQHYhNxXod


Tästä linkistä pääset lukemaan e-kirjoja sekä lehtiä: 

https://kainet.finna.fi/Content/ekirjasto