Nuoriso- ja erityisnuorisotyö

Nuorisotyö

Nuorisotiimi kehittää kunnan nuorisotyötä ja parantaa nuorten elinoloja ja vaikuttamismahdollisuuksia. Se ylläpitää monitoimitalon toimintaa nuorille ja tukee nuorten omaa toimintaa sekä osallisuutta nuorisotoimintaan. Järjestää tapahtumia, leirejä, reissuja ympäri vuoden eri ikäisille.

Puolangan nuoristoimella on oma Facebook-sivusto. Sieltä näkee mm. tulevat tapahtumat.

 

Monitoimitalo
Ouluntie 16

Monitoimitalo on nuorten ajanviettopaikka, jossa saa luvan kanssa ottaa rennosti ja viettää aikaa koulun ja harrastusten jälkeen. Monarilla voi pelata Nintendo Wii:tä, Xboxia, flipperiä, autopeliä, biljardia, ilmakiekkoa, pingistä sekä lautapelejä, ja kuunnella musiikkia, katsella telkkaria, surffata netissä, telmiä AirTrack-patjalla ja viettää aikaa kavereiden kanssa. Tarjolla on aina pientä purtavaa ja juotavaa ja myös omille eväille löytyy jääkaappi. Joka kuukauden viimeinen perjantai on pessimismiperjantai, jolloin tarjolla on erikoistarjottavia ja mahdollista ohjelmaa. Monarilla on aina aikuinen, jonka kanssa voi tulla juttelemaan jos siltä tuntuu.

Monari on syrjintä- ja kiusausvapaa paikka.

Aukioloajat:
Keskiviikkoisin
klo 13-15: 1-5 luokkalaiset
klo 15-18: 6-9 luokkalaiset + ammattikoulu ja lukio
Perjantaisin
klo 13-15: 1-5 luokkalaiset
klo 15-21: 6-9 luokkalaiset + ammattikoulu ja lukio

Yhteystiedot:
Nuorisotyöntekijä
Juho Karhu
p. 040 617 6735
juho.karhu@puolanka.fi

Valmennuspaja Sarka

Kaipaatko tekemistä ja sisältöä päiviisi ja tukea arjenhallintaan?
Haluatko vahvistaa sosiaalisia taitojasi?
Tarvitsetko tukea oman koulutusalan tai työpaikan etsintään?
Onko sinulla mieltä askarruttavia kysymyksiä, joista haluat keskustella?
Tervetuloa tutustumaan valmennuspaja Sarkaan.

Sarka tarjoaa yhteisöllisyyttä, sisältöä arkeen ja polkuja eteenpäin. Saat mahdollisuuden oppia uutta, vahvistaa arkielämän taitoja ja parantaa hyvinvointiasi. Sarkassa voit suunnitella yhdessä ohjaajan kanssa jatko-opintoja ja työllistymismahdollisuuksia. Valmennuspajalla asiakkaat osallistuvat toiminnan kehittämiseen ja sisällön suunnitteluun.
Sarka on matalan kynnyksen kohtaamispaikka.

Tule keskustelemaan kanssamme. Selvitetään asioita yhdessä. Tilamme sijaitsevat Teollisuustie 20 (Axel & Rosen entiset tilat)

Pirjo Holappa  puh.  040 7177248

pirjo.holappa(ät)puolanka.fi  

Facebook: Valmennuspaja Sarka

Etsivä nuorisotyö

Etsivä nuorisotyö on erityisnuorisotyötä, jonka tavoitteena on olla läsnä nuorten keskuudessa ja tarjota mahdollisuus turvalliseen ja luottamukselliseen aikuiskontaktiin. Etsivä nuorisotyö etsii nuoren kanssa ratkaisuja nuoren pulmiin ja kysymyksiin ja auttaa nuorta saavuttamaan tarvitsemansa palvelut.
Jos tarvitset neuvoja, apua tai vain luotettavaa aikuista keskustelukumppania ota minuun yhteyttä, niin mietitään ratkaisua yhdessä!

Etsivän nuorisotyöntekijä:
Pirjo Holappa
0407177248
pirjo.holappa(ät)puolanka.fi

Facebookista: Etsivä Pirjo Puolanka