Nuoriso- ja erityisnuorisotyö

Nuorisotyö

Nuorisotiimi kehittää kunnan nuorisotyötä ja parantaa nuorten elinoloja ja vaikuttamismahdollisuuksia. Se ylläpitää monitoimitalon toimintaa nuorille ja tukee nuorten omaa toimintaa sekä osallisuutta nuorisotoimintaan. Järjestää tapahtumia, leirejä, reissuja ympäri vuoden eri ikäisille.

Puolangan nuoristoimella on oma Facebook-sivusto. Sieltä näkee mm. tulevat tapahtumat.

 

Monitoimitalo
Ouluntie 16

Monarilla voi pelata Nintendo Wii:tä, Xboxia, flipperiä, autopeliä, pöytäfudista, biljardia, ilmakiekkoa, pingistä, lautapelejä, kuunnella musiikkia ja katsella telkkaria, surffata netissä, viettää aikaa kavereiden kanssa.

Aukioloajat:

Suljettuna kesä-,heinäkuun ajan 2021. Aukeaa elokuun aikana.

Nuorten valmennuspaja Sarka
 
Nuorten hyvinvoinnin hyväksi

Sinä 16-28 -vuotias nuori!

Kaipaatko tekemistä ja sisältöä päiviisi ja tukea arjenhallintaan?
Haluatko vahvistaa sosiaalisia taitojasi?
Tarvitsetko tukea oman koulutusalan tai työpaikan etsintään?
Onko sinulla mieltä askarruttavia kysymyksiä, joista haluat keskustella?
Tervetuloa tutustumaan nuorten valmennuspaja Sarkaan!

Sarka tarjoaa yhteisöllisyyttä, sisältöä arkeen ja polkuja eteenpäin. Voit kokeilla erilaisia työtehtäviä ja saat valmiuksia koulutukseen sekä työelämään. Saat mahdollisuuden oppia uutta, vahvistaa arkielämän taitoja ja parantaa hyvinvointiasi. Valmennuspajalla merkityksellisessä asemassa ovat vertaistuki, osallisuus ja tulevaisuuden suunnittelu yksilöllisesti. Valmennuspajalla nuoret osallistuvat toiminnan kehittämiseen ja sisällön suunnitteluun.

Sarka on matalan kynnyksen kohtaamispaikka. Tämä tarkoittaa sitä, että voit tulla tutustumaan pajaan ilman viranomaisen lähetettä.

Tule keskustelemaan kanssamme. Selvitetään asioita yhdessä. Tilamme sijaitsevat Teollisuustie 20 (Axel & Rosen entiset tilat)

Pirjo Holappa
puh. 0407177248
pirjo.holappa(ät)puolanka.fi 
 Facebook: Nuorten valmennuspaja Sarka

Etsivä nuorisotyö

Etsivä nuorisotyö on erityisnuorisotyötä, jonka tavoitteena on olla läsnä nuorten keskuudessa ja tarjota mahdollisuus turvalliseen ja luottamukselliseen aikuiskontaktiin. Etsivä nuorisotyö etsii nuoren kanssa ratkaisuja nuoren pulmiin ja kysymyksiin ja auttaa nuorta saavuttamaan tarvitsemansa palvelut.

Jos tarvitset neuvoja, apua tai vain luotettavaa aikuista keskustelukumppania ota minuun yhteyttä, niin mietitään ratkaisua yhdessä!

Etsivän nuorisotyöntekijän tavoitat:

Pirjo Holappa
040-7177248
pirjo.holappa(ät)puolanka.fi

Facebookista: Puolanka etsivä nuorisotyö