Kainuun yrittäjät

Kainuun yrittäjät on järjestöä, joka tarjoaa jäsenilleen vaikutuskanavan kunnalliseen, alueelliseen ja valtakunnalliseen sekä toimialakohtaiseen päätöksentekoon ja vaikuttamiseen. Tämän lisäksi yrittäjäjäsenten käytössä on monipuolisia jäsenpalveluita.

Suomen Yrittäjät on elinkeinoelämän suurin, yli 115 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö. Mukana on yrityksiä kaupan, liikenteen, palvelujen, teollisuuden ja urakoinnin toimialoilta. Jäsenrakenne vastaa suomalaista yritysrakennetta. Jäsenyrityksistä puolet on yksinyrittäjiä ja puolet työnantajayrityksiä. Suomen 74 000 työnantajayrityksestä Suomen Yrittäjiin kuuluu 52 000 yritystä.

Yrittäjäjärjestön toiminta rakentuu yli 400 paikallisyhdistyksestä,

20 aluejärjestöstä ja 55 toimialajärjestöstä.

Suomalaiset yrittäjät ovat pitäneet aina tärkeänä, että heillä on yhteinen vaikuttamiskanava päätöksentekoon. Vuodesta 1996 toimineella Suomen Yrittäjillä on nuoresta iästä huolimatta takanaan pitkä, yli 110-vuotinen historia aikaisempien yrittäjäjärjestöjen myötä.

Suomen Yrittäjät haluaa parantaa yrittäjien asemaa, yrittämisen edellytyksiä sekä rakentaa parempaa yrittäjyyden yhteiskuntaa. Tavoitteena on, että menestyvien yritysten ja yrittäjien määrä lisääntyy ja yrittäjien taloudellinen ja sosiaalinen asema paranee. Järjestön oman toiminnan lähtökohtana ovat yrittäjyyden perusarvot; vapaus, vastuu ja luovuus.

www.yrittajat.fi/kainuunyrittajat

» Suomen Yrittäjien esittelykalvot (pdf, päivitetty 1/2014)